Høy kompetanse
& god service

Vi utfører tjenester i hele Troms og Finnmark.

Om oss

Christer Sundstrøm AS er et entreprenørselskap med sentral godkjenning innenfor graving, riving, betong og rørlegging. Selskapet ble stiftet i 2007 av Christer Sundstrøm som et enkeltmannsforetak og ble omdannet til et aksjeselskap i 2014. Vi holder til i Hammerfest og Alta, men hovedbasen vår er lokalisert i Hammerfest.

Vi har over 16 års erfaring og kompetanse innenfor fagfeltet, og vi utfører arbeid i hele Troms og Finnmark. Hos oss kan du derfor være sikker på at du overlater jobben til fagmenn med kvalitet, høy kompetanse og god service.

Våre tjenester er graverarbeid, rivearbeid, betong, VVS-tjenester, små tømreroppdrag, renovering av VA-anlegg uten graving, microtrenching, blåsing av fiber og transport for både offentlige og private kunder.

Vi er i dag over 10 faste ansatte, men i sommersesongen er vi enda flere, Våre ansatte har bred erfaring og faglig kompetanse innen graving, rørlegging, betongarbeid, tømrerarbeid og transport.

Med en variert maskinpark har vi mulighet for flere typer oppdrag. For oss er ingen jobb for stor, og ingen jobb for liten.

Som kunde hos oss kan du føle deg trygg på at alt blir utført på en faglig måte til avtalt tid. Hos Christer Sundstrøm AS får vi arbeidet gjort profesjonelt, raskt og til avtalt pris – overlat jobben til en fagmann.

Kontakt oss direkte

Erlend Lundheim

Prosjektleder

Telefon: +47 954 99 995
Send e-post

Christer Sundstrøm

Daglig leder

Telefon: +47 957 81 449
Send e-post